Vi växer så det knakar!

Vi hyresförhandlar över hela Sverige

Vår snabba expansion över Sverige har etablerat oss som en ledande kraft inom hyresförhandlingar.

Vi har särskilt stärkt vår position inom nyproduktionshyra (s.k. presumtionshyra).

Årliga hyresförhandlingar är också ett växande affärsområde för oss, där vi förväntar oss att förhandla hyra för 20 000 lägenheter under 2024.

Vi är stolta över den snabba utvecklingen vi upplevt de senaste åren, och glada att kunna verka hela Sverige. Vare sig du befinner dig i centrala Stockholm, det expanderande Solna, den historiska Eskilstuna eller någon annan plats i landet, står vi redo att optimera hyran för dina fastigheter.

Vi förhandlar i följande orter:

Borås, Botkyrka, Enköping, Enskede, Eskilstuna, Falköping, Finspång, Gotland, Gävle, Göteborg, Haninge, Hägersten, Hässelby, Järfälla, Karlskoga, Katrineholm, Kista, Knivsta, Köping, Laholm, Linköping, Luleå, Malmö, Motala, Nacka, Norrköping, Norrtälje, Nykvarn, Nyköping, Nynäshamn, Rimbo, Sala, Sigtuna, Skara, Skarpnäck, Skellefteå, Skövde, Sollentuna, Solna, Spånga, Stockholm, Strängnäs, Strömstad, Sundbyberg, Sundsvall, Söderfors, Södertälje, Timrå, Tranås, Täby, Uddevalla, Ulricehamn, Umeå, Upplands Väsby, Uppsala, Valdemarsvik, Vallentuna, Vega, Åre och Örnsköldsvik.

Varför Bergama

Erfarenhet: Våra skickliga förhandlare har konsekvent uppnått resultat för våra klienter.

Lokal kännedom: Vi känner till de unika hyresstrukturerna och utmaningarna i varje ort. Vi sitter på data och jämförelsematerial och kan därigenom maximera hyresutfallet.

Effektivitet: Vi förstår att tid är värdefullt. Vi arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att dina hyresförhandlingar genomförs effektivt.

Resultatinriktad: Vårt mål är att se till att du får de mest fördelaktiga hyresvillkoren, och vi är inte nöjda förrän du är det.

Om du är en fastighetsägare som önskar att optimera din avkastning eller ett företag som eftersträvar rättvisa hyresvillkor, kan Bergama assistera med hyresförhandlingar över hela Sverige. Tveka inte att nå ut till oss om du vill diskutera dina behov. Bergama, din hyresförhandlare i Sverige.